Jouw niveau!!!

Rijles afgestemd op Jouw NIVEAU!!!

Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg.     

Bij autorijschool Cuijpers krijgt iedere leerling een rijopleiding op maat aangeboden. RotondeTransNiet alleen het behalen van het rijbewijs B staat bij ons hoog in het vaandel  maar ook dat je veilig en verantwoord leert autorijden.
Het aantal lessen hangt o.a. af van:
Eerdere rij-ervaringen
Beschikbaarheid
Doorzettingsvermogen (Motivatie)

We doen er alles aan om je hele rijopleiding zo makkelijk mogelijk te maken. Je hebt een vaste rijinstructeur zo leer je elkaar goed kennen en dat werkt beter. Je instructeur is er natuurlijk ook bij tijdens je Tussen Tijdse Toets en je examen waardoor je je minder gespannen voelt en voor een vertrouwd gevoel.
Bij autorijschool Cuijpers rij je van begin tot eind in een uitstekend verzorgde (Hyundai I30) lesauto.

Het is geheel aan jou om te bepalen wanneer je de rijlessen wilt volgen: overdag, ‘s avonds, of op zaterdag. Natuurlijk kun je ook meerdere keren per week rijles volgen.
Iedere geslaagde ontvangt van ons een leuke attentie!

Ben jij een leerling bij wie het tijdens een examen even niet lekker loopt (stress, zenuwachtig, dicht klappen)? Geen zorgen; Autorijschool Cuijpers staat achter jou en samen gaan we hier aan werken! In overleg vragen we een nieuw examen aan dat het beste bij je past.

Proefles

Tijdens de proefles maak je kennis met de basis van het autorijden. We hebben een intakegesprek een praktijkrit en een eindgeprek. Als u besluit bij ons een rijopleiding te volgen is de eerste proefles gratis.

Praktijk

Tijdens de eerste helft van je rijopleiding vragen we het praktijkexamen aan. Zo weet je zeker dat je aansluitend van de rijopleiding examen kunt doen. We plannen dan ongeveer het aantal lessen dat je voorafgaand aan je examen nodig zult hebben.

Tussen Tijdse Toets (TTT )

Een absolute aanrader is de TTT. Dit proefexamen wordt afgenomen door het CBR. Je went alvast aan het rijexamen en je kunt vrijstelling behalen voor de bijzondere manoeuvres tijdens het echte examen. Je slagingskans neemt aanzienlijk toe. Wanneer je het examen gaat afleggen moet je wel in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat.

Tijdens  het theorie examen komen de verkeersregels aan bod maar ook gevaarherkenning en je verkeersinzicht.  Na het behalen van dit certificaat blijft het 1,5 jaar geldig.
Leerboeken en oefen cd’s zijn bij ons verkrijgbaar.

2toDrive

Door 2toDrive kun je al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Hoe vet is dat!!! Vanaf je 17e mag je het praktijkexamen afleggen voor het 2todrive rijbewijs B. Tot je 18e mag je rijden onder begeleiding van een coach (maximaal 5 ). Deze coach(es) mag je zelf kiezen (vanaf 27 jaar ). Wel zo leuk. De coach(es) moeten zelf wel 5 jaar een rijbewijs in hun bezit hebben.
Je hoeft dus niet meer te wachten voordat je eindelijk met rijlessen mag beginnen. Uiteraard moet je voordat je op examen gaat wel in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat.

Reageren is niet mogelijk